Mark Vlasman

Contact

Samen eens sparren over de vraagstukken binnen jouw bedrijf?

Consultant

Shezad
Nazar-Ali

Wie is jouw superheld?

Steph Curry is mijn superheld omdat zijn reis naar de top van de NBA een bewijs is van het overwinnen van tegenspoed en het bereiken van grootheid tegen alle verwachtingen in. Ondanks dat er aan hem tijdens zijn collegejaren werd getwijfeld vanwege zijn lengte en vaardigheid, trotseerde Steph alle verwachtingen en revolutioneerde hij basketbal met zijn ongelooflijke schietvaardigheid en onvermoeibare werkethiek. Zijn verhaal is er een van veerkracht, wat bewijst dat met vastberadenheid en doorzettingsvermogen elke uitdaging overwonnen kan worden. Naast zijn opmerkelijke prestaties op het veld, is Steph een baken van integriteit en nederigheid. Hij wordt niet alleen gerespecteerd als atleet, maar ook als persoon, en toont wat het betekent om een echte rolmodel te zijn. Als liefdevolle vader en toegewijde echtgenoot demonstreert hij het belang van familie en balans, wat hem in elke zin van het woord een superheld maakt.

Ambitie

Mijn ambitie is om samen met Arvenza een totaalpartner te worden voor onze klanten. De rol die ik daarin zou willen gaan vervullen is als Project Manager. Na een periode als Consultant de inhoudelijke werkzaamheden te hebben verricht, ben ik ook geïnteresseerd geraakt in het begeleiden van projecten en stuurgroepen. Arvenza is een organisatie waarin veel ruimte is voor ontwikkeling en ik zie mijzelf op termijn groeien richting deze rol.

Hobby’s

Ik ben al sinds mijn zevende actief op het voetbalveld en doe dat nog steeds, zowel in de zaal als op het veld. Het is een teamsport die ik graag speel om ook mijn hoofd leeg te maken van de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast kijk ik graag naar de NBA (basketbal). Ik ben fan van het bereiken van successen in teamverband. Ook zijn er hele mooie verhalen van diverse teams die met tegenslagen of als underdog toch successen hebben bereikt die niemand van hen had verwacht. Dit maakt mij fan van deze twee sporten

Hoe helpen je hobby’s je werk?

“Het implementeren van bedrijfsprocessen als team zorgt ervoor dat je successen voor zowel de organisatie als voor de klant kan bereiken. Het doel dat de klant wil bereiken in combinatie met de expertise van Arvenza als team is voor mij herkenbaar als ik kijk naar de overeenkomsten met mijn hobby’s. Het inzicht dat je moet hebben om tot een oplossing van een probleem moet komen, het overnemen van elkaars taken, gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor resultaat en verantwoording nemen voor het handelen op een bepaald moment. Dit maakt het dat de hobby’s die ik heb en uitoefen mij kunnen helpen in mijn werkzaamheden. “

Consultant

Shezad
Nazar-Ali

Mark Vlasman

Contact

Samen eens sparren over de vraagstukken binnen jouw bedrijf?

Wie is jouw superheld?

“Steph Curry is mijn superheld omdat zijn reis naar de top van de NBA een bewijs is van het overwinnen van tegenspoed en het bereiken van grootheid tegen alle verwachtingen in. Ondanks dat er aan hem tijdens zijn collegejaren werd getwijfeld vanwege zijn lengte en vaardigheid, trotseerde Steph alle verwachtingen en revolutioneerde hij basketbal met zijn ongelooflijke schietvaardigheid en onvermoeibare werkethiek. Zijn verhaal is er een van veerkracht, wat bewijst dat met vastberadenheid en doorzettingsvermogen elke uitdaging overwonnen kan worden. Naast zijn opmerkelijke prestaties op het veld, is Steph een baken van integriteit en nederigheid. Hij wordt niet alleen gerespecteerd als atleet, maar ook als persoon, en toont wat het betekent om een echte rolmodel te zijn. Als liefdevolle vader en toegewijde echtgenoot demonstreert hij het belang van familie en balans, wat hem in elke zin van het woord een superheld maakt.”

Ambitie

Mijn ambitie is om samen met Arvenza een totaalpartner te worden voor onze klanten. De rol die ik daarin zou willen gaan vervullen is als Project Manager. Na een periode als Consultant de inhoudelijke werkzaamheden te hebben verricht, ben ik ook geïnteresseerd geraakt in het begeleiden van projecten en stuurgroepen. Arvenza is een organisatie waarin veel ruimte is voor ontwikkeling en ik zie mijzelf op termijn groeien richting deze rol.

Hobby’s

Ik ben al sinds mijn zevende actief op het voetbalveld en doe dat nog steeds, zowel in de zaal als op het veld. Het is een teamsport die ik graag speel om ook mijn hoofd leeg te maken van de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast kijk ik graag naar de NBA (basketbal). Ik ben fan van het bereiken van successen in teamverband. Ook zijn er hele mooie verhalen van diverse teams die met tegenslagen of als underdog toch successen hebben bereikt die niemand van hen had verwacht. Dit maakt mij fan van deze twee sporten

Hoe helpen je hobby’s je werk?

“Het implementeren van bedrijfsprocessen als team zorgt ervoor dat je successen voor zowel de organisatie als voor de klant kan bereiken. Het doel dat de klant wil bereiken in combinatie met de expertise van Arvenza als team is voor mij herkenbaar als ik kijk naar de overeenkomsten met mijn hobby’s. Het inzicht dat je moet hebben om tot een oplossing van een probleem moet komen, het overnemen van elkaars taken, gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor resultaat en verantwoording nemen voor het handelen op een bepaald moment. Dit maakt het dat de hobby’s die ik heb en uitoefen mij kunnen helpen in mijn werkzaamheden. “

Oplossingen

E-commerce met Exact Globe

Projecten

Beheer

APPRX

Support

Blog

Supportcontracten

24/7 Support

Contact

De Brand 10 – 19
3823 LH, Amersfoort

+ 31 (85) 020 90 20

© 2024 Arvenza