side-area-logo
Vacature: Exact Consultant
met verstand van mutsen
Kom solliciteren en neem een vette Carhartt-beanie mee.

Serieus. Arvenza heeft een vacature voor een ervaren Exact Consultant, met verstand van mutsen. Voor ons staat ‘mutsen’ niet alleen voor die vette beanies van onze opdrachtgever Carhartt, maar ook voor: kennis delen, workload delen, samen oplossingen maken, focus op het Exact Eco-systeem, vertrouwen tussen onze teamleden en onze klanten. Dus: veel communiceren, veel ‘mutsen’. Leuke vacature?

Zeker! Keywoorden zijn: Exact Globe en Synergy, TVM, query, SQL, Eddon en ook Scansys, Autodoc, A Real Solution … maar ook teamwork, zelfontwikkeling, pensioen van de zaak, ambities en balans werk/privé.

Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière als Exact Consultant (met verstand van mutsen)? Kom met ons ‘mutsen’ en verlaat sollicitatie gesprek met een vette Carhartt beanie, een goed gevoel en een nieuwe baan.

Wat breng je mee? Flink wat ervaring in het Exact-ecosysteem. Verder zijn we benieuwd wat jij in je rugzak hebt. Wij hebben gave klanten en uitdagende opdrachten. Zie jij een match?

Meer info over de vacature vind je hier. En meer info over het team van Arvenza vind je hier. Onze bedrijfspagina op Linkedin vind je hier.

Kun je niet wachten? Bel dan met de eind-mutsen: (06)22798877 (Philipine) of (06) 22437319 (Mark). Zij staan je graag te woord.

Arvenza Vacature Exact Consultant
Gezellig Mutsen met Arvenza
maar wel met inhoud ...

  "Ja, Ik ben een ervaren Exact Consultant (Globe/Synergy), bel mij voor een afspraak:"

  "Reserveer vast deze kleur voor mij"

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoon (*)

  Heb je nog een bericht voor ons?

  carhartt arvenza