Peter-Jan de Gouw is Consulant bij Arvenza
Peter-Jan de Gouw
Exact & APPRX consultant
AMBITIE:
Samen met onze klanten en andere Arvenzers wil ik complexe vraagstukken oplossen en de klanten naar een ander niveau tillen.

HOBBY’S:
Ik houd enorm veel van koken! Als ik ’s ochtends op sta, is één van de eerste dingen waar ik aan denk: wat zullen we vanavond eten? Daarnaast wandel ik graag, ben ik bezig in de tuin waar we ook veel uit eten en kijk ik regelmatig films en series met mijn vriendin.

HOE HELPEN JE HOBBY’S JE WERK?
Mijn werk voelt voor mij en pak ik aan als koken: bepaalde recepten heb ik volledig in mijn hoofd en zijn uitgewerkt en geweldig bevonden, sommige recepten pas ik aan naar de smaak van onze klanten door ingrediënten toe te voegen of weg te laten, andere recepten deel ik op in de ingrediënten om ze vervolgens compleet anders te bereiden en de laatste recepten bedenk ik van de grond af aan.